Servicepunt

Altijd druk en nooit thuis? Geen probleem! We hebben de optie om je pakket naar een zogenaamd servicepunt te laten versturen. Dit zijn lokale punten zoals bijvoorbeeld de lokale supermarkt of cadeauwinkel die in opdracht van de vervoerder je pakje in ontvangst nemen zodat je deze daar kunt ophalen op een tijdstip en moment dat het jou uitkomt. Wel zo makkelijk!

Je kan bij het bestellen aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Je hoeft dan alleen maar de optie “servicepunt” aan te vinken wanneer je je bestelling in het programma voltooid.

Let daarbij even op het volgende:

  • het programma weet als je gaat bestellen nog niet wat het servicepunt gaat worden daarom zie je bij afleveradres je eigen adres staan. Het pakje gaat daar dus NIET naartoe maar naar een servicepunt. Er wordt aan gewerkt om hier direct het servicepunt te vermelden maar helaas is dat nu technisch nog niet mogelijk.
  • het service punt wordt automatisch gekozen op basis van je postcode, het programma selecteert dan het dichtstbijzijnde punt. Heb je een specifiek punt in gedachte omdat je bijvoorbeeld in een heel andere stad werkt? Geen probleem! Geef het ons even door en wij zorgen dat het daar naar toe gaat indien mogelijk.

Veel plezier met je aankoop!